Trenbolone Acetatetabletten – de voor- en nadelen

Naast de populaire injecteerbare vorm van het medicijn, is Trenbolone Acetate ook verkrijgbaar in tabletten. Tren-tabbladen of methyltrienolon hebben een sterk androgeen effect. Veel atleten geven de voorkeur aan tabletsteroïden vanwege het gebruiksgemak. Het medicijn in tabletten heeft echter verschillende voor- en nadelen die belangrijk zijn om te overwegen om bijwerkingen te voorkomen. Hoewel veel atleten de tabletvorm van deze steroïde prefereren, injecteren bodybuilders meestal Tren-acetaat. Ze hebben allemaal hun eigen redenen om de vorm van Tren en andere steroïden te kiezen die zowel in orale als in injecteerbare vorm verkrijgbaar zijn.

Trenbolone Acetate tabletten - de voor- en nadelen

De voordelen van de tabletvorm

Een krachtige steroïde is verkrijgbaar in de vorm van tabletten met een dosering van 10 mg in 1 stuk. Het medicijn wordt beschermd door transparante verpakking. Een bord kan maximaal 50 tabletten bevatten. Dienovereenkomstig moet de atleet bij een dosering van 50 mg / dag 5 tabletten per dag innemen. De tabletvorm is handiger in gebruik. Een atleet hoeft immers niet de injectieflacon, fles of ampul van de steroïde naast de spuit te dragen. De tabletvorm van het medicijn wordt vaak gecombineerd met injecties, wat een positief effect geeft, ongeacht de modus van een bepaalde persoon.

Nadelen van pilvorm

De enige nadelen van de tabletvorm van Trenbolone Acetate zijn een lagere activiteit en een hoog niveau van schade aan de lever. Om ervoor te zorgen dat het lichaam de actieve ingrediënten kan opnemen, moeten de tabletten door het spijsverteringskanaal gaan. Dienovereenkomstig wordt er veel meer tijd besteed voordat de orale vorm van de steroïde begint. Tabletacetaat heeft een aanzienlijke belasting voor het leven en is zeer hard. Daarom geven veel atleten en bodybuilders de voorkeur aan de injecteerbare vorm van Trenbolone Acetate.