Hoe Trenbolone Acetate of andere steroïden correct te injecteren

Het correct injecteren van steroïden heeft niet alleen invloed op de algehele atletische prestaties, maar ook op de gezondheid van de atleet. Bij het gebruik van injecteerbare steroïden bestaat altijd het risico van pijn en irritatie op de injectieplaats, vooral omdat de gebruiker onervaren is. Daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het injecteren en de beste injectieplaatsen te kennen. U zult meningen horen en advies krijgen van steroïde gebruikers van alle niveaus. Dus, hoe weet je welk advies je moet nemen? Neem het advies dat we op onze site geven. Onthoud alsjeblieft dat als je je ongemakkelijk voelt bij zelfinjectie en dit nog nooit eerder hebt gedaan, het oké is om iemand om hulp te vragen. Beter dan genezen, toch?

Zodra u zover bent gekomen dat u niet langer alleen met orale steroïden fietst, kan het zelf toedienen van uw steroïden zenuwslopend zijn. Sommigen zullen injectables niet eens overwegen, omdat de gedachte om zichzelf vast te houden gewoon te veel is om mee om te gaan. We raden aan om een ​​vriend / sportschoolmaatje of significante andere / echtgenoot te vragen om je te helpen of zelfs de injecties voor je te doen totdat je je comfortabel voelt om jezelf te raken. Het kost tijd en geduld, maar als je de stappen volgt die we hebben gegeven, ben je in een mum van tijd een professional!

Hoe steroïden goed te injecteren

Alle injecties moeten beginnen met de voorbereidende voorbereiding van de spuit en steroïde. Trenbolone Acetate- en testosteronesters zijn op olie gebaseerde oplossingen die zijn ontworpen om het lichaam beter te absorberen en het introductieproces te vergemakkelijken. Voordat de steroïde wordt geïnjecteerd, stellen sommigen voor om de steroïde op te warmen door met de fles of flacon tussen de handpalmen te wrijven. Om de steroïde in de spuit te krijgen, moet u de dop van de spuit verwijderen. Veel ervaren atleten halen olie op zonder naald, wat veel sneller en efficiënter is.

Hoe Trenbolone Acetate of andere steroïden correct te injecteren

Voordat u Trenbolone Acetate of een andere steroïde injecteert, wordt aanbevolen om het gebied schoon te maken met een met alcohol geabsorbeerd wattenstaafje. Als u eenmaal de steroïde oplossing in de spuit heeft, zorg er dan voor dat u eventuele luchtbellen verwijdert door omhoog te duwen totdat er geen zichtbare luchtbellen meer zijn. Injecteer de steroïde langzaam en continu zonder plotselinge schokken, pauzes of plotselinge bewegingen. Na de injectie stellen sommigen voor om een ​​met alcohol doordrenkt wattenstaafje te gebruiken om het gebied waar de steroïden werden geïnjecteerd schoon te maken. Dit kan een snellere genezing van de site bevorderen.

Instrumenten voor de introductie van Trenbolone Acetate

De injectiespuiten voor injecties met anabole steroïden zijn gebaseerd op persoonlijke voorkeur. Meestal wordt een 3cc, 21-gauge, 1-inch spuit gebruikt voor injecties. Anderen gebruiken spuiten van 23 of 24 gauge, 1 ½ inch. Het is belangrijk om de basisitems op te merken die nodig zijn voor injecties:

  • Spuit voor 2-5 ml;
  • Wattenstaafjes);
  • Geconcentreerde alcohol;
  • Peroxide (indien nodig);
  • Glazen ampulopener (optioneel).

De spuiten zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke apotheek en hebben geen recept nodig. Het wordt aanbevolen om spuiten tot 5 ml te kiezen, maar dit is niet vereist. Met dunnere naalden kan het individu de steroïde met minimale pijn injecteren. Soms wordt pijn geassocieerd met frequente injecties, dus het is het beste om de injectieplaats altijd te draaien. De bilspieren, het bovenbeen en de schouder worden beschouwd als de beste gebieden om te injecteren. Zorg er altijd voor dat de spieren ontspannen zijn, omdat injecties in gebogen spieren het moeilijker maken om de oplossing door de huid te laten gaan. Wrijf enkele minuten na de injectie met uw vingers over de injectieplaats om eventuele opbouw te verminderen en de oplossing diep in het weefsel te laten doordringen. Veel atleten en bodybuilders hebben antibiotica bij de hand als zeldzame oorzaak van infectie op de site.