Trenbolone Acetate: gestapeld met andere steroïden

Trenbolone Acetate kan worden gestapeld met andere steroïden bij het maken van een bulk- of snijcyclus. De voordelen en resultaten van de cycli kunnen zo diepgaand zijn dat ze u en de mensen om u heen zullen choqueren. Dieet en lichaamsbeweging moeten goed zijn om de vruchten van een steroïde cyclus te kunnen plukken. Waarom zou u uw tijd en geld verspillen aan een steroïde cyclus als u niet van plan bent om op de juiste manier te eten en te trainen? Dit is iets dat velen als vanzelfsprekend beschouwen. Als een individu een behoorlijke hoeveelheid geld uitgeeft aan steroïden nadat hij zorgvuldig een cyclus heeft gepland en vervolgens ervoor kiest om al het verkeerde voedsel te eten en alleen af ​​en toe te trainen, zullen de resultaten niet zo geweldig zijn … En dan komen de teleurstelling en slechte recensies over de steroïden. Maar Tren-acetaat zal samen met alle andere steroïden geen verbluffende resultaten opleveren, tenzij u uw steentje bijdraagt. En we bedoelen consistent en regelmatig, zowel aan als uit uw steroïde cyclus.

We hebben een paar cycli voor u gemaakt waarin Trenbolone Acetate is verwerkt met een paar andere verbindingen. Natuurlijk zijn er een heleboel cycli, maar je moet degene vinden die speciaal voor jou werkt.

Trenbolone Acetate: gestapeld met andere steroïden

Cycli

Deze cyclus stapelt Trenbolone Acetate, testosteronpropionaat en dianabol (een mix van oralen en injectables. De duur van de cyclus is acht weken en is ideaal voor ballaststoffen en het bereiken van krachtdoelen. De injecties kunnen in tweeën per week worden verdeeld (doses gelijk verdeeld) :

WeekTren AcetateTest PropionateDianabol
1400mg per week100mg per week25-50mg per dag
2400mg per week100mg per week25-50mg per dag
3400mg per week100mg per week25-50mg per dag
4400mg per week100mg per week25-50mg per dag
5400mg per week100mg per week—–
6400mg per week100mg per week—–
7400mg per week100mg per week—–
8400mg per week100mg per week—–

Hieronder vindt u een populaire snijcyclus waarbij Trenbolone Acetate wordt gestapeld met testosteronpropionaat en winstrol (oraal). De cyclus duurt twaalf weken.

WeekTren AcetateTest PropionateWinstrol
175mg EOD100mg EOD—–
275mg EOD100mg EOD—–
375mg EOD100mg EOD—–
475mg EOD100mg EOD—–
575mg EOD100mg EOD—–
675mg EOD100mg EOD50mg per dag
775mg EOD100mg EOD50mg per dag
875mg EOD100mg EOD50mg per dag
975mg EOD100mg EOD50mg per dag
1075mg EOD100mg EOD50mg per dag
1175mg EOD100mg EOD50mg per dag
1275mg EOD100mg EOD50mg per dag

Dit is een klassieke snijcyclus waarbij Trenbolone Acetate, testosteronpropionaat en masteron worden gestapeld. Deze cyclus duurt tien weken en is een injecteerbare cyclus.

WeekTren AcetateTest PropionateMasteron
1100mg EOD100mg EOD100mg EOD
2100mg EOD100mg EOD100mg EOD
3100mg EOD100mg EOD100mg EOD
4100mg EOD100mg EOD100mg EOD
5100mg EOD100mg EOD100mg EOD
6100mg EOD100mg EOD100mg EOD
7100mg EOD100mg EOD100mg EOD
8100mg EOD100mg EOD100mg EOD
9—–100mg EOD—–
10—–100mg EOD—–

Voordelen van het stapelen van Trenbolone Acetate

Trenbolone Acetate is op zichzelf krachtig, maar stel je voor hoeveel krachtiger het zou kunnen zijn als het wordt gestapeld met andere verbindingen! Degenen die ervaring hebben met steroïden stapelen Tren Acetate bijna altijd op met andere verbindingen tijdens het uitvoeren van cycli. Het stapelen van Tren-acetaat met andere steroïden heeft veel voordelen. Snelle winst en het behoud van spiermassa zijn twee voordelen die deze steroïde super populair maken in de bodybuilding-industrie. Stapels die Tren Acetate gebruiken, zullen het individu helpen om hun hersteltijd te verminderen na intensieve trainingssessies.

Bij gebruik voor snijcycli kunnen geweldige resultaten worden behaald. Gebruikers zullen veel meer uitgesproken vasculariteit en spierdefinitie hebben, naast het uiterlijk van een dunnere huid en een drogere lichaamsbouw. Degenen die Tren Acetate gebruiken voor cycli voorafgaand aan de wedstrijd, kunnen het uithoudingsvermogen en het uithoudingsvermogen vergroten om door hun trainingen heen te komen. Dit is vooral belangrijk bij het verminderen van calorieën omdat vermoeidheid sneller optreedt wanneer ons lichaam de brandstof mist die het nodig heeft om hard te trainen. Tren Ace geeft je een extra duwtje in de rug om het te halen.

Veel mensen die met steroïden fietsen, verwachten ’s nachts resultaten te zien. We weten dat dit onmogelijk is, maar iets om naar uit te kijken is het feit dat de resultaten met het gebruik van Tren Acetate snel komen. U zult uw lichaam binnen twee weken zien veranderen als u op de juiste manier op dieet bent en traint.

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met de postcyclustherapie, die doorgaans vier weken (soms langer) duurt.

Er zijn mensen die suggereren dat Turinabol alleen kan worden gebruikt zonder dat PCT moet worden opgevolgd. PCT is echter essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijk permanent vereist.

Sommigen kunnen al met PCT beginnen twee of drie dagen nadat de laatste pil of injectie is ingenomen. Starttijden zijn niet in steen gebeiteld en zullen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de lengte van de cyclus en welke steroïden bij welke doseringen werden ingenomen. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig. Veel voorkomende PCT-cycli na gebruik van Trenbolone Acetate duren tussen vier en zes weken bij gebruik van Clomid met 50 mg per dag.

Voor degenen die Nolvadex verkiezen boven Clomid, raden we aan om 20 mg per dag in te nemen voor uw cyclus na therapie.

Wat te verwachten van PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

Conclusie

Als je al een tijdje in het spel bent, andere steroïden hebt geprobeerd maar nooit Trenbolone Acetate hebt gebruikt, is onze vraag aan jou: waar wacht je op? U zult nooit weten wat voor winst u behaalt met een Tren-acetaatcyclus, tenzij u deze gebruikt.

Deze steroïde is een van de, zo niet de meest populaire steroïden die mannen (en vrouwen) kennen. Afhankelijk van bij welke sportschool je traint, kun je hier jongens in de sportschool praten over hun cycli en hoe geweldig Trenbolone Acetate is. Mensen zien tillen met gigantische spieren en aderen en strepen overal op hun lichaam kan behoorlijk verbazingwekkend zijn (als je van dat soort dingen houdt). Vraag je je af of ze Trenbolone Acetate gebruiken, nietwaar? Bekijk deze geweldige steroïde. Doe wat onderzoek en als u van plan bent uw eigen Tren Ace-cyclus te maken of een van de cycli die we hebben gemaakt te gebruiken, zorg er dan voor dat voeding en training goed zijn, anders is het niet de moeite waard om de cyclus uit te voeren. Vraag anderen om advies bij het maken van een cyclus, maar doe niet precies wat ze doen. Elk lichaamstype is anders en iedereen zal anders reageren op cycli en steroïden. Experimenteer met verschillende cycli en gebruik verschillende verbindingen in elke cyclus voor maximale resultaten.