Getuigenissen van Trenbolone Acetate

Vrijwel alle professionele atleten en bodybuilders hebben ervaring met Trenbolone Acetate. Dienovereenkomstig kunnen mensen alle voor- en nadelen van dit medicijn benadrukken. Op basis van beoordelingen van professionals hebben andere atleten de mogelijkheid om te beslissen over de cyclus en het gebruik van steroïden.

Echte Trenbolone Acetate recensies

Het gebruik van Trenbolone Acetate in de vorm van injecties in lagere doseringen draagt ​​bij tot een geleidelijke toename van spiermassa, toename van kracht en uithoudingsvermogen. Atleten zeggen dat ze sneller herstellen na zware, intensieve trainingen. Ook wordt onderhuids overtollig vet uit het lichaam verwijderd, evenals waterretentie. Na twee weken van de cyclus ziet het lichaam er harder, droger, meer gedefinieerd en vasculair uit. Atleten voelen zich krachtig door het cortisolniveau te verlagen. Zelfs met dagelijkse trainingen zal het herstelpercentage extreem hoog zijn. Er is ook een toename van het libido en een verbetering van de potentie. Afhankelijk van de duur van de cyclus, doseringen en dieet, kan het individu tot 15 pond droge spiermassa krijgen tijdens het gebruik van Trenbolone Acetate. Winsten gaan niet verloren na het voltooien van de cyclus als de atleet hard blijft trainen en schoon eet.

Getuigenissen van Trenbolone Acetate

Enkele van de nadelen die atleten en bodybuilders hebben gemeld bij het gebruik van Trenbolone Acetate zijn het overmatig zweten ’s nachts, aanvallen met acne en stemmingswisselingen. Een andere klacht die atleten opmerkten, was hun gevecht met tren-hoest. De meesten stopten niet met het gebruik van de steroïde.

Moet ik Trenbolone Acetate gebruiken voor een cyclus?

Trenbolone Acetate is meer geschikt voor professionele atleten die een bepaald lichaamsbouw of lichaamsbouw moeten behouden. In ieder geval moet dit steroïde voorzichtig worden geïnjecteerd, rekening houdend met de aanbevolen dosis. Bijwerkingen kunnen immers een negatieve invloed hebben op de algehele gezondheid en het humeur van de atleet. Speciale aandacht moet worden besteed met betrekking tot training en schoon eten bij het gebruik van Trenbolone Acetate of andere anabole steroïden. Vet, verwerkt voedsel mag niet worden geconsumeerd tijdens het gebruik van tren, omdat dit slecht is voor uw cholesterol.

Trenbolone Acetate of een andere vorm van trenbolon is geen goede steroïde voor beginners vanwege de hoge potentie en het vermogen om de gebruiker een hele reeks bijwerkingen te geven (eerder vermeld).