Trenbolone Acetate cycli: hoe een solo-cyclus toe te dienen

Er zijn drie vormen van trenbolon beschikbaar en we gaan het hebben over de meest populaire vorm die wordt gebruikt door bodybuilders en atleten … Trenbolone Acetate. Deze steroïde heeft een hoge absorptiesnelheid in het lichaam en een even snelle uitscheiding, wat betekent dat het snelle resultaten oplevert. Zorg ervoor dat u alle informatie begrijpt die we verstrekken over het zelf uitvoeren van een cyclus van Tren-acetaat en dat u deze verbinding samen met andere anabolen in een steroïde stapel opneemt. Dit krachtige medicijn zal verbluffende resultaten opleveren. Maak je klaar om een ​​totale lichaamstransformatie te zien!

Trenbolone Acetate is een krachtige steroïde die zowel in snij- als ballastcycli kan worden gebruikt en verbluffende resultaten oplevert. Deze injecteerbare steroïde zou vijf keer krachtiger zijn dan testosteron; daarom noemen velen dit de ‘papa’ van steroïden.

Trenbolon in welke vorm dan ook, is geen steroïde die moet worden gebruikt door mensen die nog nooit eerder met steroïden hebben gefietst. Sommige van de bijwerkingen van trenbolon kunnen beginnende gebruikers ervan weerhouden zelfs andere steroïden te overwegen. Ervaren steroïde gebruikers die alles uit de kast willen halen als het gaat om volledig versnipperd of opgevijzeld met kwaliteitsspieren, gebruik Trenbolone Acetate.

Trenbolone Acetate cyclus

Solo cycli

De meeste steroïde gebruikers zullen u vertellen dat ze altijd Trenbolone Acetate stapelen met andere verbindingen om de effecten in de cyclus te vergroten. Sommigen zullen een cyclus van Trenbolone Acetate uitvoeren zonder enige andere verbinding. We hebben een solo-cyclus van Trenbolone Acetate vermeld voor het geval u nieuwsgierig bent naar hoe dit steroïde op zichzelf kan en / of zal werken.

WeekTrenbolone Acetate
1100mg per week
2100mg per week
3100mg per week
4100mg per week
5200mg per week
6200mg per week
7200mg per week
8200mg per week
9200mg per week
10200mg per week

We gaan ook een cyclus opnemen die Trenbolone Acetate met testosteron bevat. Hoewel dit deel van het artikel gaat over solo-cycli van Tren-acetaat, is het belangrijk op te merken dat Tren-acetaat, net als andere steroïden, de natuurlijke productie van testosteron door het lichaam onderdrukt. Als de niveaus te laag worden, kan de gebruiker allerlei symptomen en bijwerkingen ervaren. Daarom raden we ten zeerste aan om testosteron te gebruiken met een solo-cyclus van Trenbolone Acetate. De lengte van de cyclus is acht weken en kan ook worden beschouwd als een beginnerscyclus. Injecties moeten elke week op maandag en donderdag worden gedaan, waarbij uw doses Tren-acetaat en testosteronpropionaat gelijk worden verdeeld.

WeekTren AcetateTest Propionate
1300mg per week400mg per week
2300mg per week400mg per week
3300mg per week400mg per week
4300mg per week400mg per week
5300mg per week400mg per week
6300mg per week400mg per week
7300mg per week400mg per week
8300mg per week400mg per week

In deze sectie hebben we ons gericht op solo-cycli van Tren-acetaat met testosteron als basis, maar we willen ook kort spreken over het stapelen van Tren met andere verbindingen. Het is niet erg gebruikelijk dat gevorderde gebruikers solo-cycli van Tren uitvoeren (in welke vorm dan ook). Voor het snijden, populaire cycli stapelen Tren Ace met Anavar, Masteron, Winstrol, Primobolan en Turinabol. Bij bulking zullen gebruikers Tren Ace stapelen met Anadrol of Dianabol, Sustanon 250 en Deca-Durabolin.

Cyclusvoordelen

De lengte van uw solo-cyclus van Trenbolone Acetate kan acht tot twaalf weken duren. Dit hangt af van de gebruiker, het tolerantieniveau van de steroïde en hoeveel er per week wordt ingenomen.

Omdat Trenbolone Acetate een extreem krachtige steroïde is, kunnen gebruikers zichtbare veranderingen in hun lichaamstype ervaren, maar dit zal alleen gebeuren met de implementatie van een goed dieetplan en regelmatige lichaamsbeweging (inclusief cardio- en krachttraining). Onder de vele voordelen en resultaten van Trenbolone Acetate zijn de meest voorkomende de mogelijkheid om vetverbranding te verhogen, een droger, strakker en gehard lichaam, meer uitgesproken vasculariteit, grotere spieren, hoogwaardige vetvrije massa en een boost in energie en kracht.

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met de postcyclustherapie, die doorgaans vier weken (soms langer) duurt.

Er zijn mensen die suggereren dat Turinabol alleen kan worden gebruikt zonder dat PCT moet worden opgevolgd. PCT is echter essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijk permanent vereist.

Sommigen kunnen al met PCT beginnen twee of drie dagen nadat de laatste pil of injectie is ingenomen. Starttijden zijn niet in steen gebeiteld en zullen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de lengte van de cyclus en welke steroïden bij welke doseringen werden ingenomen. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig. Veel voorkomende PCT-cycli na gebruik van trenbolon duren tussen vier en zes weken bij gebruik van Clomid met 50 mg per dag.

Voor degenen die Nolvadex verkiezen boven Clomid, wordt voorgesteld om een ​​dosis van 20 mg per dag in te nemen voor uw cyclus na therapie.

Wat te verwachten van PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

Conclusie over de trenbolon-cyclus

Trenbolon, in welke vorm dan ook, is zeker iets om te overwegen als je je lichaam naar een hoger niveau wilt tillen. Hoewel deze steroïde enkele aanvullende bijwerkingen heeft, zullen niet alle gebruikers ze ervaren. Probeer Trenbolone Acetate nadat u nat bent geworden met mildere steroïden voordat u op de Tren-trein springt. Deze steroïde kan wonderen verrichten als het gaat om het veranderen van uw lichaam, hoewel het niets zal doen, tenzij u uw deel doet met voeding en lichaamsbeweging.

We hebben eerder vermeld dat Trenbolone Acetate zeer veelzijdig is en kan worden gebruikt voor zowel snij- als bulkcycli. Alleen u kunt bepalen hoe u Trenbolone Acetate gebruikt. Doses kunnen worden aangepast aan het tolerantieniveau van het individu. Beginnen met lagere doseringen wordt sterk aanbevolen totdat u beoordeelt hoe het lichaam reageert.

Conclusie over de trenbolon-cyclus

Stof tot nadenken:

Trenbolone is een krachtige steroïde die verschillende bijwerkingen heeft bij onjuist gebruik; de bijwerkingen kunnen echter van persoon tot persoon verschillen. Elke atleet kiest individueel de dosering op basis van de duur van de cyclus, andere genomen steroïden en het einddoel van de cyclus. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de vele nuances om de algehele effectiviteit van de applicatie te vergroten en de gezondheid te behouden.

Cyclus van Trenbolone Acetate

Ongeacht de steroïde die wordt gebruikt, neemt het risico op bijwerkingen toe als grotere doseringen worden ingenomen. Trenbolone vereist een speciale aanpak tijdens het aanbrengen. Wat de duur betreft, duurt een typische cyclus acht weken, maar sommige meer gevorderde atleten en bodybuilders kunnen de duur van de cyclus in totaal twaalf weken verlengen.

Injecties voor beginners met een Trenbolone Acetatecyclus zullen om de dag in het bereik van 50 mg vallen. Gedurende deze tijd kan het individu het tolerantieniveau van de steroïde beoordelen. Gevorderde gebruikers kunnen tijdens hun cyclus om de dag 75 – 100 mg injecteren. Sommige meer ervaren of gevorderde gebruikers zullen elke dag 100 mg injecteren. Nogmaals, aangezien deze steroïde zeer krachtig is, wordt aanbevolen om op de hoogte te zijn van eventuele reacties die kunnen optreden. Standaardcycli variëren van 8 tot 12 weken. Post-Cycle Therapy (PCT) wordt ten zeerste aanbevolen binnen veertien dagen na de laatste injectie van Trenbolone Acetate. Atleten en bodybuilders gebruiken Clomid en testosteronboosters tijdens PCT.

Of de sporter of bodybuilder Trenbolone Acetate gebruikt voor snijden of ballaststoffen, het volgen van een schoon, gezond dieet in combinatie met krachttraining en cardio zal de maximale resultaten opleveren. Zonder deze twee hoofdcomponenten schieten de resultaten van de gebruiker tekort.

Wat is belangrijk om een ​​atleet te beschouwen?

Bovendien mag tijdens de cyclus van Trenbolone Acetate niet meer dan 250 mg / week injecteerbaar testosteron worden ingenomen. Zo kunt u het lichaam geleidelijk aanpassen aan de zelfafscheiding van het natuurlijke hormoon. Trenbolone Acetate kan ook worden gestapeld met andere steroïden voor betere resultaten. Anavar en Winstrol zijn beide goede steroïde keuzes bij het overwegen om te stapelen met Trenbolone Acetate. Stapelt Trenbolone-Acetaat met Winstrol of Anavar, zal het paar zeer dichte spiermassa verstrekken maar zal het water uit het lichaam zuigen. Het resultaat is een hard, strak lichaam met een uitstekende spierdefinitie.

Uit voorzorg wordt echter aanbevolen om rekening te houden met de specifieke kenmerken van de effecten van elke steroïde afzonderlijk. Nogmaals, de duur van de cyclus en de doseringen van elke steroïde zullen door het individu worden geselecteerd op basis van zijn / haar doelen. Professionele cycli kunnen 15-20 weken duren, hoewel bij langere cycli er altijd een verhoogd risico op bijwerkingen is.