Trenbolone Acetate gebruiken met andere steroïden

Trenbolone Acetate kan in een cyclus met verschillende steroïden worden gestapeld. Eerder hebben we uitgelegd dat het belangrijk is om de doelstellingen van de cyclus te bepalen en de benodigde dosering te kiezen. Injecteerbare steroïden kunnen gemakkelijk worden gebruikt in combinatie met de orale vorm van steroïden. Gecombineerde intramusculaire injecties komen echter ook veel voor. Is er een goede of verkeerde manier om Trenbolone Acetate te stapelen? Nee, maar wees voorzichtig wanneer u anderen vraagt ​​hoe u deze verbinding kunt stapelen. Onthoud dat als u nog niet zo ervaren bent met steroïden en u voor het eerst Tren-acetaat overweegt, niet te veel verbindingen in één cyclus opneemt. Voeg geleidelijk steroïden toe aan een stapel. Dus misschien overweeg je om Trenbolone Acetate te gebruiken met je testosteron-steroïde en een andere verbinding. Dat is genoeg. Kijk hoe uw lichaam zowel fysiek als mentaal reageert. En neem het dan vanaf daar.

Trenbolone Acetate gebruiken met andere steroïden

Waarmee kan Trenbolone Acetate worden gebruikt?         

In de praktijk heeft het gecombineerd gebruik van Trenbolone Acetate met andere steroïden in een ophopende fase om aan te komen eigenlijk geen zin. Atleten bereiken immers een hoog tempo van spiergroei en uithoudingsvermogen. Voor drogen raden professionals echter aan het medicijn te combineren met Oxandrolon of Winstrol. In dit geval is het noodzakelijk om de helft van de dosering te gebruiken om bijwerkingen van hoge concentraties steroïden te voorkomen. Tijdens de gecombineerde cyclus met de vermelde geneesmiddelen is het gebruik van anti-oestrogenen niet vereist. Steroïden hebben immers een minimaal conversie-effect. In sommige gevallen is de dosering van actieve geneesmiddelen tot 100 mg per dag toegestaan. Het wordt aanbevolen om rekening te houden met de persoonlijke tolerantie van steroïden.

Duur van de gecombineerde cursus

De effectieve cyclusduur voor gecombineerd gebruik is ongeveer 8 weken, hoewel sommige gebruikers deze steroïde 12 weken of zelfs langer fietsen. Gedurende deze tijd kunnen atleten tot 20 kilo aankomen en de intensiteit en duur van hun trainingssessies verhogen. Hersteltijd van trainingen zou ook sneller zijn. Na een gecombineerde cyclus kan herstel binnen 2-3 weken nodig zijn. Het wordt aanbevolen om gonadotropine en regenererende middelen in te nemen, zoals Clomid en mariadistel voor de lever.