Vergelijking van Trenbolone Acetate met analogen

Vóór het begin van de cyclus zijn veel atleten geïnteresseerd in analogen van het populaire medicijn en hun kenmerken. Inderdaad, vanwege wettelijke beperkingen is het vaak problematisch om Trenbolone Acetate te kopen. Daarom is het belangrijk om vertrouwd te raken met de belangrijkste analogen die te vinden zijn in de sportfarmacologie.

Trenbolone is er in verschillende versies: Acetate, Enanthate, Cypionate en Hex. Alle vormen van Tren zijn extreem krachtig en kunnen worden gebruikt in snij- of ballastcycli. Zoals we hebben aangegeven, is het verschil tussen elk de bijgevoegde ester die zal bepalen hoe snel de Tren-basis wordt vrijgegeven. Als je op zoek bent naar een complete make-over, zal Tren het lukken, maar alleen als je vasthoudt aan het programma of de routine die je hebt gemaakt. Trenbolon in welke vorm dan ook mag nooit worden gebruikt door iemand die zijn / haar eerste steroïde cyclus overweegt. We blijven dit vermelden in elk onderwerp over trenbolon. Waarom? Omdat het zo belangrijk is om erover te praten. Beginners die niet weten wat ze kunnen verwachten, zullen enigszins ongelukkig zijn met het begin van enkele van de ernstigere bijwerkingen. Houd hier gewoon rekening mee!

Vergelijking van Trenbolone Acetate met analogen

De belangrijkste analogen van het populaire medicijn      

Trenbolone Acetate is de meest populaire en meest voorkomende vorm van steroïde die wordt gevonden in de sport en de wereld van bodybuilding. Tot de dichtstbijzijnde analogen behoren cyclohexylmethylcarbonaat en hexahydrobenzylcarbonaat. Deze steroïden hebben een soortgelijk effect op het lichaam, maar hebben een langer effect. Een populair handelsmerk is Parabolan (Moldavië). De analoog wordt eenmaal per week of 10 dagen per injectie toegediend.

Onder de analogen is ook de voorname trenbolon enanthate. Deze vorm van trenbolon heeft vergelijkbare eigenschappen. Het belangrijkste verschil is met de bijgevoegde ester die bepaalt hoe snel de trenbolonbasis wordt vrijgegeven. Dat gezegd hebbende, Trenbolone Acetate is net zo effectief als trenbolon-enanthaat bij bulk, maar acetaat zorgt ervoor dat het individu sneller resultaten behaalt dan met enanthate. Trenbolone enanthate wordt gekenmerkt door een duur van maximaal 2 weken. Daarom worden injecties geselecteerd met intervallen van 1 elke 7 dagen bij 300 mg. Het wordt aanbevolen om de kenmerken van de applicatie vóór de cyclus verder te bestuderen om mogelijke bijwerkingen uit te sluiten.

De effectiviteit van de impact van analogen

Minder vaak voorkomende analogen hebben dezelfde werkzaamheid op het moment van injectie. In aanwezigheid van hoogwaardige medicijnen zal een atleet goede resultaten kunnen behalen. In dit geval is het belangrijk om geen namaak te kopen, wat vaak gebeurt bij onervaren bodybuilders of beginners van het gebruik van steroïden. De algehele effectiviteit hangt af van het dieet van de gebruiker. Het volgen van een strikt, gereguleerd maaltijdplan dat bestaat uit gezonde vetten, eiwitten en koolhydraten, samen met veel vocht en een intensief trainingsprogramma, zal de resultaten van steroïden alleen maar verbeteren. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met de naleving van de individuele modus, zelfs tijdens de cyclus.